Heb jij een “portret-modus”op de camera van je smartphone? Dan kan je er nu iets supercool mee doen!

Deze week kwam Facebook met een nieuwtje op de proppen. Ik zag het eerst in een Amerikaanse Facebookgroep voor Sociale Media Managers, maar al snel waren er ook enkele Belgen aan het experimenteren.

En toegegeven, het is gewoon een grappig effectje, maar het laat je Facebookpost wel opvallen in een overdrukke newsfeed, dus misschien geeft het jouw bedrijf of organisatie ook wat extra punch.

Heb jij de optie nog niet zien staan? Ik ontdekte deze truc via apple-expert Sam Levin:

.

facebook 360, 3d, photo, foto

.

Zo krijg jij ook de Facebook optie “3D Photo”

  1. Open de Facebook app op je iPhone
  2. Ga naar de Facebook 360 pagina en klik op vind-ik-leuk
  3. Sluit de Facebook app via “geforceerd stoppen”
  4. Doe de Facebook app opnieuw open. Je ziet nu “3D Photo” staan bij je opties voor een nieuwe post.

Neem een foto in portretmodus

De nieuwe 3D optie wordt op dit moment enkel ondersteund door iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr.

Ik testte de optie met mijn iPhone Xs en gebruik Facebook in het Engels.

Bekijk zeker even de foto die ik op mijn eigen pagina postte.

Wat denk je, ga jij er ook mee aan de slag?

Categories: Nieuws

Ik gebruik technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook deel ik informatie over je gebruik van mijn website met mijn vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Klik op ‘meer info’ om mijn privacyverklaring te raadplegen. Door verder op mijn website te surfen, geef je aan dat je akkoord bent met deze privacyverklaring. Ik wil eerst meer weten

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten